All for you

Vet inte riktigt vad jag vill säga med detta inlägg, mer än att jag tror inte folk inser hur lyckligt lottade dem är. Ta aldrig för givet den lyx ni lever i! När ni själva klär på er morgonen, sätter er på en stol och äter frukost ni själv lagat. Uppskatta varje morgon ni vaknar och kan gå till jobbet, för er kropp orkar bära er. Var glada när ni tappar ett glas i golvet och det går sönder, för ni kan själva böja er ner och plocka upp bitarna. Rulla runt ett extra varm i sängen och njut av hur skönt det, för att ni kan sova utan problem och utan att ha ont.
Ibland händer det saker som får en att inse vilka saker i livet som verkligen är problem, och vad man faktiskt är riktigt, riktigt tacksam över! I mitt liv är jag sjukt tacksam över min familj och mina awesome vänner. Det stöd man är för varandra ska aldrig tas för givet, och jag älskar alla så jävla mycket som finns för mig just nu!

Göteborg

Det blev en liten tripp till Göteborg, en stad jag aldrig riktigt haft en relation till och numera är kär i. När jag väl får tillbaka mitt pluggsug är det garanterat dit jag ska försöka komma. Kanske blev jag lite för kär i spårvagnar i San Francisco?
Hur som haver(t), var det en mycket trevlig helg. Åkte ner på fredagen och mötte upp med Julia och Anna. Vi kramades och myste runt på Haga innan vi styrde kosan mot Julias och Daniels lägenhet och hade myskväll med amerikanskt godis och filmer. På lördagen for vi tillbaka in till stan och jag var en fortsatt flitig julklapps-inköpare. Olivia dök upp lite försenat och vi kramades ännu och åkte hem till Anna denna gång. Vi har inte varit alla fyra sedan i somras någon gång så det var underbart att bara sitta i varsin stol, äta rinnande kladdkaka och inte göra något speciellt alls. Kravlöst sällskap när det är som bäst!
Den kvällen var det jag, Olivia och Julia som åkte hem till Julia och kollade på Shrek 3 tillsammans med Daniel. På söndagen nalkades Annas 20-årsfest. Det var en salig blandning av släkt och vänner, och framförallt kakor. 20 sorters kakor, did I mention I was in heaven? Efter det lyckade kalaset stannade jag kvar hos Anna och hjälpte henne att städa. Dagen efter tog jag bussen in till stan och mötte upp med Julia för de sista julklapparna och en lunch på Falafel Express som var hur mysigt som helst! Hämtade min supertunga väska hos Julia innan jag slutligen satte mig på bussen hemåt.
Avnjöt en spartansk lunch med Julia och Anna från Saluhallen.
Daniel och Julia på spårvagnen.
I något svagt ögonblick har jag visst gett Olivia detta bokmärke på mig från sjuan. Det är väl härligt att vi alla förändras?

Working bee

Hehu kära medborgare!
Sedan sist har jag hunnit klä ut mig igen. Verkar som om jag inte gör någonting annat, men till mitt försvar var det för nöjes skull denna gång. Åkte till Stockholm förra helgen och hälsade Tess och Emma. Vi firade Alla Helgonna med att vara hedniska och gå ut och dansa. Så blir det ibland!
Jag hade en Charlstonklänning a la 20-talet och Emma var världens snyggaste Mad Hatter
Trubbeltrion. Tess hade för övrigt snyggaste Hogwarts-outfiten!
Stockholm bjöd annars på lite shopping (ett linne för 50 kr för min del, här snackar vi budget) och egentligen skulle vi åkt på en fest på lördagen. Tess head kickade dock hennes ass och vi kröp upp i soffan med alldeles för mycket chips och godis och kollade på film. Kan rekommendera både Burlesque och Crazy stupid love! Åkte hem på söndagen och hamnade bredvid världens mest pratglada tant. Hon skulle playan i november och båda hennes jäntor bodde i Stockholm!
Denna veckan är det jobb, jobb, jobb som gäller. Blir sju dagar i sträck denna gång! Ser det som uppvärmning för julen. Min chef visade oss julschemat med orden "Bli inte rädda... sova kan ni göra i januari!" Ska bli särskilt kul med alla 7 - 20:15-dagar ;)
Efter jobbet idag åkte jag ner till Nyfiket där Lia och Johannes var, samt Lias bror Olle som jag inte sett på typ tusen år. Var en väldigt trevlig kväll med intressanta diskussioner om kärnkraftverk och USAs politik!
Imorgon ska vi åka och titta på min chefs vigsel :) Ska bli superkul!

Världens bästa jobb

Här kommer inlägget jag vet att ni alla väntar på - HALLOWEEN I EN LEKSAKSAFFÄR!


Jag rockade häx-outfit och skrämde både barn och vuxna


Jennifer ze devil


Kicki var garanterat läskigast.. hon skrämde mig varje gång hon dök upp bakom en hylla eller kom in på lagret


Pirat-Lotta


Kalle var läskig på riktigt :'D

Jag vet att ni alla vill ha mitt jobb! Det är okej, jag vill också ha mitt jobb!
Finaste Anna var hemma i helgen också. Så hon kom direkt från Götet och hämtade mig efter jobbet. Vi åkte hem till mig, åt middag med brorsan, Anna bakade kladdkaka och sedan skulle vi kolla på Klara. Ni som läst hästböckerna om Klara och Star bör med ALLA medel undvika denna film. De har tagit böckerna, slitit av dem all värdighet och våldtagit dem med en spade i röven. Den får noll av fem toasters, skulle man också kunna uttrycka det... Anyhow, blev dödssjuk över natten sedan. Fick 38,4 i feber och skrev mitt testamente. Yeah, I'm like a guy when I get a cold. Till mitt försvar kan jag ju säga att jag aldrig brukar få feber över 37,9, någonsin! så i tre dagar har jag legat hemma och sjuk och det har varit mest synd om mig i hela världen, bara så ni vet. Tack och lov har mamma och pappa köpt en ny fotölj som även världens tjockaste människa skulle finna rymlig, och man kan fälla ryggstödet och få upp fotstödet och hela köret. Där har jag bott i min grotta av självömkan.
Annars då? Var på julmöte på jobbet idag och prövade nya leksaker inför jul och på fredag åker jag till Stockholm om jag är helt frisk!

RSS 2.0