Inspiration världen

Tiden springer bara förbi. Imorgon är det exakt två månader tills jag hoppar på flyget till Sydamerika. Kommer missa juldagen på Bongo, men eftersom jag får fira nyår i Peru kan jag inte påstå att jag är särskilt ledsen. Den 6e januari kommer vi sedan att resa in i Ecuador! 
 
Förra veckan i Stockholm sprang förbi. Det vi gjorde med skolan var kanske inte jätteroligt, men det var ack så roligt att hinna umgås med först Olivia och sedan Tess. Jag och Tess var i stallet, besökte Skärholmen och åt hennes mammas pannkakor. Vi såg också Looper på bio och jag säger bara - se den! Först och främst för att min pojkvän och framtida man, Joseph Gordon-Levitt var med och kickade ass, men också för att filmen var ball som fan. Men mest för Joseph.
 
Vi gjorde banderoller på Latinamerikagrupperna och träffade de som går på Fänebos folkhögskola och läser samma utbildning som oss. Glömde kanske också att nämna att vi gjorde en flashmob på Plattan. Så kan det gå.
 
På lördagen var det en mässa som heter Inspiration Världen som vi var på. Här är Pripp!
 
Här är jag och Tess på en sightseeing-tur i Skärholmen. Fick se sevärdgiheter såsom rånarbacken!
 
Finaste Tess!
 
Sist men inte minst vill jag passa på att uppmärksamma Jonas Gardells nya bok och tv-serie Torka aldrig tårarna utan handskar. Har sett de två första avsnittet och förutom att Benjamin i serien är otroligt lik Eric, är den en helt underbar serie. Otroligt stark och fantastiskt välgjord. Första boken var fruktansvärt bra. Det var väldigt stämningsfyllt när jag satt på Stockholm central vid bögringen och läste om hur Rasmus anländer till Stockholm och ser bögringen för första gången. Läs och se den nu!
 

Hej hej hemskt mycket hej

Här har det varit lite tyst ett tag. Tänkte jag slänger upp lite bilder som kompensation så att alla blir glada och nöjda. Okej?
 
 
Vi var i Göteborg hela härliga klassen. Gick på bokmässan på torsdagen och lyssnade på en massa intressanta föreläsning. Allt från Martin Schibbye och Johan Persson till en kakaoodlare från Ghana. Köpte förstås lite böcker också. Dagen efter besökte vi Världskulturmuseet. Bodde hemma hos Julia och vi hade tid att umgås och mysa en del! 
 
 
Här på Sörängen rullar livet på som vanligt. Hade en lektion med fotoläraren och jag och Anna var i par. Då var hon såhär snygg!
 
 
 
Sist men inte minst har vi varit på den ekologiska bondgården Hattsjöhult och praktiserat. Vi har mockat getbajs, klippt hallonbuskar, plockat potatis och kört traktor. Det har varit lerigt och blött men roligt. Riktiga eldsjälar som driver gården!
 
Imorgon åker jag till Linköping och sover hos fina Olivia. På torsdag åker jag vidare till Stockholm där vi ska vara med skolan ett par dagar. Passar då på att bo hemma hos Tess och leka lite med henne :)
 
Tills vidare!

RSS 2.0