So call me maybe

Har haft en av mina bästa vänner på besök några dagar nu. Tess the tessilusk! Vi har kramats, kollat på film och slösat pengar. Jag körde också hennes helt awesome lilla bil och vi besökte Hogwarts en sväng:


Nu har hon åkt hem och jag är forever alone igen. Har spenderat dagen med att göra ingenting särskilt. Eller jo, jag såg Game of Thrones blodigaste avsnitt hittills! Satan i gatan, för att uttrycka mig milt. Uppmanar åter alla mina fem trogna läsare att ge den serien en chans om ni inte redan har!
Jag betalade också in de CSN-pengar jag hårdsparat för i ett år nu! Känns så jävla gött att inte behöva tänka mer på det ett tag. Ska fira det med A6-festen imorgon för all personal på A6, en hård jobbhelg och en utekväll på lördag :)

Hey y'all

Har haft ett påträngande problem med getingar nu ett tag. Det är som att de sitter och väntar på att jag ska öppna fönstret och BAM - så flyger en geting in. Har de verkligen inget bättre ställe att vara på? I morse hade denna trenden spridit sig till en ny djurart. Jag måste säga att det blir ett väldigt piggt uppvaknande när man inser att en fågel flugit in innanför ens persienn. 
SÅ NU RÄCKER DET! Kommer att börja äta kött i protest snart för att skicka en mer hotande bild till alla djur så de kanske håller sig borta!

Till lite roligare angelägenheter så var jag på möhippa förra helgen. Min kära jobbarkompis Lotta ska gå och bli gift så vi på BR fixade en möhippa för henne! Vi kidnappade henne på jobbet, körde hem henne med och hämtade ombyte och sedan tillbaka till make up-store. Alla vi tjejer på jobbet blev sminkade innan vi åt ostbricka på jobbet efter att A6 stängt. Lotta fick också utföra några uppdrag i sin tiara. Sedan åkte vi ner till piren och åt på nyöppnade Seaside. Rekommenderar varmt, deras cosmopolitan var aaaawesome! Efter det gick vi till Karlssons och skakade på våra lurviga! En riktigt lyckad kväll som jag hoppas Lotta var jättenöjd med :D
Partaaaay


Världens bästa jobbarkompisar på Karlssons


Fina Lotta!

Counting down the daysHola amigos!
Kändes som en vettig början eftersom att jag ska till ECUADOR nästa år! :D

Första gången jag hörde talas om latinamerikagrupperna var jag nog 17 och jag tänkte att "fan, det där skulle man göra". Har haft det i bakhuvudet sedan dess men sökte ganska hastigt och lustigt i år till Sörängens folkhögskola i Nässjö till ett program som heter Global rättvisa. Nu har jag precis fått veta att jag är en av de 12 som blivit antagna till denna ettåriga utbildning :D
Kommer spendera ett halvår i Nässjö med förberedande studier för den tremånaders praktik vi ska göra i Ecuador. När vi sedan kommer tillbaka kommer det att vara efterarbete som bland anna innebär att åka runt och föreläsa på olika skolor. Kan inte ens beskriva hur pepp jag är!!! VIVA LA VIDA!

RSS 2.0