Skadeglädje

Bästa EVER! Följ mig på twitter btw: Baslandia

The fuck?

Att vara nyttig, är uppenbarligen inte nyttigt för mig. Trampade iväg på min förskräckligt lila cykel till jobbet i förmiddags. När det var dags att åka hem hade himlen öppnat sig och regnet östee ner. Inte precis ett ultimat cykelväder med andra ord. Men fastän att lilla mamma ringde och erbjöd sig att hämta, och jag just köpt ett svindyrt sommarbusskort så sa jag tack och nej till bensindrivna färdmedel. Jag hoppade istället upp på min cykel och trampade hem. 
Alltså... vad hände där? Var så blöt när jag kom hem att det droppade om mig. Jag var till och med blöt UNDER min regnjacka in på bara skinnet. Kommer förmodligen vakna upp imorgon och inse att jag blivit besatt av en ondsint demon eller något liknande.

Laddar därför upp en bild från Lottas möhippa för att påminnas om något annat, än mig som en dränkt katt!


I'll never be sorry

Detta har varit en rätt fantastisk dag och helg på många sätt och vis!
Min yngsta kusin tog studenten i lördags, så jag antar att han inte är så ung egentligen. Det blev ett härligt kalas med mycket mat, som sig bör. Idag vaknade jag vid halv nio och gick ner i köket. Insåg att det var alldeles för tidigt och gick upp och lade mig och sov  till elva istället. Så när jag väl kom upp fick jag lite hushållssysslor undanröjda innan jag tog farväl av Midgård för denna gång. Blev ett längre projekt än väntat att läsa Sagan om ringen men väl värt det hela. Kan rapportera att jag fortfarande tycker Legolas är snyggast, bäst och coolast. 
Nu på kvällen har Anna varit här och vi såg Dirty Dancing igen och Burlesque igen! Åh vad härligt det är med sommaren och alla vänner som hittat hem till Jerusalem igen. Tyvärr kommer ni inte få se röken av mig de närmaste veckorna. Nu viger jag all min fritid åt Harry Potter <3

Tänkte förresten visa bilder som brorsan tog på mig häromdagen. Ni hittar mer av hans skapelser HÄR!

Kan meddela att det var tolv grader när vi tog dessa bilder, så nej - Vättern var inte varm!

Always.

Kriget på Pelennors fält är äntligen över. Har spenderat halva dagen i Midgård och har nu bara 200 sidor kvar av Sagan om konungens återkomst. Det har och är kul att läsa dessa böcker (även om 200 sidor om Frodo, Sam och stenar är jävligt träligt) men nu sträckläser jag på av en helt annan anledning. 

För elva år sedan upptäckte jag den mest fantastiska platsen på denna jord - Hogwarts. Ja, jag skäms inte för vilken HP-nörd jag är. Det är de bästa böckerna någonsin och det kommer de alltid att vara. Går runt med en sådan längtan efter att få återvända till Hogwarts att jag plöjer mig igenom Tolkien nu.Ps. Jag har beställt nya, runda glasögon. HELL YEAH!

Life so Hard

Nu börjar till och med jag undra om jag inte blivit lite besatt av utomjordingar. Bör kanske ringa Tom Cruise och se om han kan hjälpa mig att få lite klarhet i det hela? Igår var jag nämligen ute och sprang och idag tränade jag yoga igen. Till och med denna soffpotatis verkar ha hittat någon slags motivation för att ge sig ut och röra på fläsket. Jag kan dock lova er att den motivationen inte är Beach 2012. Gud vad jag hatar, av hela mitt hjärta, att sola!
Tänkte i alla fall uppdatera er på hela yoga-sitatuationen och säga att jag har hittat en pose jag är riktigt, riktigt bra på. Den heter Corpse Pose och ser ut såhär: Hände förresten en så fantastiskt rolig grej på jobbet häromdagen. Hjälpte en kund med att titta på lite pirat-grejer och valet stod mellan en krok och ett svärd. Kunden var lite beklämd över det faktum att det var en döskalle på kroken. Barn, menade hon, är ju nämligen symbolen för liv och en döskalle för döden. Att se ens treåring med symbolen för döden kan ju till och med jag förstå inte känns helt bra. Därför köpte hon svärdet... Eh? Missade hennes logik någonstans där på mitten! 

Puss och kram!

Oh the irony

Det har varit en hektiskt helg. A6 har haft 25-års jubileum så det har varit folk och barn överallt. Dessutom var det personalfest i torsdags med trerättersmiddag och Özz Nujen och Veronica Maggio. Väldigt trevligt, förutom att vissa av oss ju var tvungna och gå upp och jobba dagen efter... Så för att hålla andan uppe gick jag ut med tjejerna i lördags också!
Så efter en helg med alldeles för lite sömn och intensiva jobbdagar tänkte jag att det skulle passa perfekt att träna lite yoga. Har skaffat en video som heter Basic Yoga, men ursäkta mig?! Ingenting med brudarna i den där videon är basic. Det spelar ingen roll att videon förmodligen är urgammal och ingen kan se mig när jag tränar. Jag skäms ändå så jag dör när jag försöker sträcka ut mina stackars lemmar och tjejerna på videon ser ut som värsta cirkusartiserna... Liksom:


Jag vet inte hur det är med er, men när jag gör så där är min panna inte
någonstans i närheten av mina knän...


Och det här gör de ju bara för att riktit gnida in hur ovig man är...

I fortsättningen får jag nog helt enkelt göra som jag gjorde igår. Tänkte att jag skulle ge mig ut och springa en runda efter jobbet. Istället stannade jag inne och såg High School Musical två och tre och åt chips!

RSS 2.0