Hej hej hemskt mycket hej

Bloggen har fått lida lite under ett par hektiska veckor. Känner hur jag har missunnat min säng alldeles för länge nu så imorgon tänker jag ge den en riktigt lång sovmorgon. Man kanske till och med skulle äta frukost på sängen? Åh vilka möjligheter en lugn dag för mig själv kommer att innebära! Ska ta och läsa lite, för någon annan jag har missunnat är Frodo och Sam. Vi har en ring att förstöra och jag har verkligen legat på latsidan med läsandet på sistone. Hoppas kunna sitta ute och förlusta mig imorgon, finns ingenting bättre än fågelkvitter i bakgrunden när man läser Sagan om ringen!

Jag var i Stockholm förra helgen och hälsa på Maria. Vi prövade på SL i snöstorm och Maria prövade på att vara jättesjuk. Så vi drack mest te och kollade på film. Dålig film. Rekommenderar INTE Eat Pray Love eller Half Nelson. Se hellre Despicable Me <3
Annars har jag jobbat, besökt Falköping, varit på bröllop och fått obskyra skärsår på armarna? Skar mig på en skylt (?) på jobbet idag och har aldrig sett så emo ut med min sidecut, nördglajjorna och ett plåster på handleden. Igår hade jag Anna på besök och vi hann se både Crazy Stupid Love och The Help. Har förvisso sett båda redan innan men allting med Emma Stone är värt att se om!

XoXo
Gossip Girl

somebunny loves me

Påsken kom och gick i ett rasande tempo. Har spenderat hela helgen med att åka hem till olika människor och äta deras mat och drunkna i påskmust. En mycket trevlig påsk med andra ord! Jag tror tyvärr att påskharen tappat bort min adress för jag fick aldrig Robb Stark i ett påskägg och jag har berkligen letat överallt. Kära påskharen, skriv till mig om du läser detta!

I lördags slog jag klackarna i taket på Bongo tillsammans med Sara, Havert och Stina. Storhelger är alltid bäst att vara ute på eftersom det kommer hem så mycket folk och hälsar på. Favoriten denna helg var ju naturligtvis Thomas som hittat tillbaka till Sverige igen. Inte sett honom sedan studenten typ!
Idag har jag och Eric kollat på My week with marilyn, vilken var klart sevärd. Däremot, kan någon berätta för mig var FAN jag känner igen Eddie Redmayne ifrån?! Kan inte komma på att jag har sett någon av filmerna han är med i men jag känner igen honom så mycket att jag skulle kunna sprängas!
Kvällen har jag spenderat med Julia och Olivia och som vanligt har vi gjort inget särskilt alls. De åt upp mitt påskägg medan vi pratade om livet. Lite tråkigt att alla åker hem nu igen, men det är ju å andra sidan inte särskilt länge kvar till sommaren nu :)

Till påskharen

Kära herr Påskhare!
Kanske borde jag skriva detta till tomten, men tycker jag har varit så duktig att äta mina morötter att jag likväl kan fråga dig. I mitt påskägg skulle jag gärna vilja ha en liten grej. Det är inget särskilt. Bara en liten man med en mantel. Han bör vara duktig med svärdet och ha en onormalt stor varg. Färg på vargen spelar ingen roll. Skulle vara en liten bonus om han titulerar sig som kung, kanske kungen av norr? 

Skickar med en bild som referens:


Tack på förhand!

RSS 2.0