Hey y'all

Har haft ett påträngande problem med getingar nu ett tag. Det är som att de sitter och väntar på att jag ska öppna fönstret och BAM - så flyger en geting in. Har de verkligen inget bättre ställe att vara på? I morse hade denna trenden spridit sig till en ny djurart. Jag måste säga att det blir ett väldigt piggt uppvaknande när man inser att en fågel flugit in innanför ens persienn. 
SÅ NU RÄCKER DET! Kommer att börja äta kött i protest snart för att skicka en mer hotande bild till alla djur så de kanske håller sig borta!

Till lite roligare angelägenheter så var jag på möhippa förra helgen. Min kära jobbarkompis Lotta ska gå och bli gift så vi på BR fixade en möhippa för henne! Vi kidnappade henne på jobbet, körde hem henne med och hämtade ombyte och sedan tillbaka till make up-store. Alla vi tjejer på jobbet blev sminkade innan vi åt ostbricka på jobbet efter att A6 stängt. Lotta fick också utföra några uppdrag i sin tiara. Sedan åkte vi ner till piren och åt på nyöppnade Seaside. Rekommenderar varmt, deras cosmopolitan var aaaawesome! Efter det gick vi till Karlssons och skakade på våra lurviga! En riktigt lyckad kväll som jag hoppas Lotta var jättenöjd med :D
Partaaaay


Världens bästa jobbarkompisar på Karlssons


Fina Lotta!

Kommentarer
Postat av: Kristin

DU ÄR SNYGG

2012-05-29 @ 11:28:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0